Content

Allt innehåll på din hemsida spelar roll. 

Content spelar stor roll

Du vet själv hur det är när du går in på en hemsida och designen eller innehållet känns gammalt, otillräckligt eller oseriöst... vad gör du?
Du stänger ner hemsidan och letar istället vidare.

För att lyckas online behöver man först och främst se till att kunderna hittar till hemsidan. När dem väl hittar dit måste du, med hjälp av innehållet, se till att de stannar kvar och beställer dina produkter eller tjänster. Och dessutom så måste du se till att de kommer tillbaka och väljer ditt företag och dina produkter och tjänster igen, och igen. 

Bra innehåll/content fångar din målgrupp och dina kunders uppmärksamhet. Med relevant och uppdaterat innehåll på hemsidan, och i sociala medier, informerar du enkelt dina kunder och besökare om vem du är och vad du erbjuder. Du kan även snabbt uppdatera informationen och göra aktuella ändringar.

Detta gör så att din målgrupp och dina kunder känner förtroende för dig och väljer ditt företag framför andra, efter som en uppdaterad och aktiv hemsida visar att du aktivt bedriver din verksamhet. 

Previous slide
Next slide

Hur presenterar du dig online?

Välskrivna och SEO anpassade texter samt relevant och uppdaterat innehåll underlättar för både kunder och sökmotorer och gör det enklare att hitta din hemsida online.

Man skulle kunna säga att webbdesignen är som stommen på ett hus, men för att göra huset till ett hem behöver du fylla det med möbler – Innehåll – content. 

Content writing handlar alltså inte bara om ord
. Det handlar framförallt om hur vi formulerar oss, vilka bilder vi väljer och hur vi skapar en specifik känsla som fångar dina kunder och förmedlar den bild av ditt företag som du önskar. 

Och utöver detta handlar det också om arbeta aktivt och se till att innehållet är SEO anpassat, att man regelbundet uppdaterar hemsidan och att den är informativ och fyller sin funktion och syns i sökmotorer. 

Allt innehåll på din hemsida spelar roll. Texter, bilder och filmer såväl som grafik, layout och färger bör vara anpassade efter just din verksamhet och profil.

Här kommer vi in i bilden

Vi skriver och producerar SEO anpassade texter och innehåll till ditt företags hemsida och dina digitala kanaler, sociala medier, annonser och även till nyhetsbrev, artiklar, produktbeskrivningar, blogginlägg mm.