Hemsida

En tydlig plan för vad man vill uppnå med sin hemsida är grundläggande för att lyckas. 

Webbhotell för din hemsida

På SkapaWebb.se erbjuder vi webbhotellstjänster som är helt och hållet inhouse-drivna, vilket ger oss full kontroll och hög säkerhet över de tjänster vi levererar. Vi tar hand om allt från domänregistrering, design och uppsättning av din hemsida till e-postkonfiguration och support – allt du behöver för att lyckas online.

För att möta olika behov och preferenser arbetar vi även med andra ledande webbhotellsplattformar, vilket ger dig flexibilitet att välja den lösning som passar bäst för ditt projekt.

Boka ett gratis konsultationssamtal med oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att växa och utveckla din närvaro på nätet. Vi ser fram emot att sätta igång ditt projekt och ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Hemsida i WordPress

Webbdesign handlar om känsla och upplevelse. Det handlar om färg, form och struktur och vad man vill förmedla med sin hemsida. Första intrycket är viktigt. Det andra också. Vilken målgrupp vill ni nå ut till och hur vill ni att er målgrupp ska uppfatta er?

Ska hemsidan vara stilren och enkel? Eller kaxig och interaktiv? Ska det hända saker i bakgrunden, starka färger, neutrala färger? Hur ser din drömhemsida ut? Vem besöker den? I vilket syfte? Det är först när vi vet vem vi designar för som vi kan börja med designarbetet och hitta något som passar just er.

Service & Underhåll

Att underhålla och uppdatera sin webbplats är a och o.
Att fånga en kunds intresse är bara första steget. Det andra är att kommunicera till kunden att just er produkt eller tjänster är precis vad dem behöver – så att kunden väljer just er. Dessutom fungerar webben så att syns du inte så finns du inte. 

Google och andra sökmotorer värderar uppdaterade och aktiva hemsidor med relevant och aktuellt innehåll såsom nya texter, bilder, videor och design. För att synas online bör ni därför hålla er hemsida uppdaterad och optimerad.

Självklart hjälper vi er med service och underhåll av hemsidan. 

SEO - För framtiden

Hos Webdevon är SEO mer än bara sökord – det är konsten att placera dig på Googles framsida. Genom skickligt valda sökord och skräddarsydda optimeringsstrategier ser vi till att din webbplats inte bara hittas, utan också föredras. Låt oss förfina din digitala profil så att du toppar sökresultaten och fångar din marknads uppmärksamhet.

Shopping Basket

Boka möte med oss