Vår story

Idén till vår webbyrå uppkom sommaren 2019 på en solig stentrappa i Norby med två kaffekoppar och en längtan efter att få vara kreativa.

På hösten 2019 grundade vi Webdevon webbyrå i Uppsala, och sedan dess har vi samarbetat med ett flertal kunder, främst i Uppsala och Stockholm, men vi har även kunder från andra delar av Sverige och världen.

För oss på Webdevon är tekniska utmaningar välkomna och det vi tyckt mest om under åren är att få vara del i många olika digitala utvecklingsprojekt med många olika element. Varje nytt projekt ger oss en inblick i en ny bransch.

Dessutom tycker vi om att arbeta med både små och stora företag. Då alla har olika förutsättning för hur mycket man kan satsa på sin hemsida eller verksamhet online. Och detta gör att vi hela tiden ställs inför roliga utmaningar och behöver hitta lösningar som funkar för våra olika kunders önskemål och möjligheter.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar oavsett projektets omfattning. För oss är varje hemsida vi skapar en chans att göra något speciellt och vi vill överträffa våra kunders förväntningar.

Denna mångfald av projekt ger oss inte bara möjligheten att utmana oss själva tekniskt och kreativt, utan den ger oss även insikter och lärdomar som vi sedan kan tillämpa på kommande projekt. 

Genom att växla mellan olika typer av projekt förblir vi nyfikna och ivriga att hela tiden sträva efter att hitta lösningar som passar just den kunden.

Sammanfattningsvis är vi på Webdevon öppna för alla utmaningar som webbutveckling har att erbjuda. Oavsett om det handlar om enkla hemsidor eller mer komplexa projekt, så är vårt engagemang för att leverera högkvalitativa lösningar alltid detsamma.

Vårt motto är att ”vi löser det”, och hittills har vi alltid gjort det!

Det första intrycket är viktigt...

det andra också!

Snapseed 2

Awder Amin

Founder/Backend & design
5FF8E4D5-FD8D-4C04-8E41-C99BF096318E

Regina Weckström

Co-founder/Creative director

1

Alla är olika

Vi tror på styrkan i att variera och balansera stora och små uppdrag. Alla har olika förutsättningar men alla kan ha en snygg hemsida! 

2

Kreativa lösningar

För oss är varje hemsida vi skapar en chans att göra något speciellt och att överträffa våra kunders förväntningar.

3

Olika branscher

Att arbeta med enkla hemsidor och storskaliga projekt ger oss en unik fördel då vi kan förstå och hantera olika aspekter av webbutveckling på ett mer holistiskt sätt.