Tjänster

En tydlig plan för vad man vill uppnå med sin hemsida är grundläggande för att lyckas. 

Webbhotell för dina Webbtjänster

På Webdevon’s skapawebb.se erbjuder vi webbhotellstjänster som är helt och hållet inhouse-drivna. Detta ger oss full kontroll och gör även att vi kan garantera hög säkerhet av de tjänster vi levererar. Vi tar hand om allt från domänregistrering, design och uppsättning av din hemsida till e-postkonfiguration och support – helt enkelt allt du behöver för att lyckas online.

För att möta olika behov och preferenser arbetar vi även med andra ledande webbhotellsplattformar, vilket ger dig flexibilitet att välja den lösning som passar bäst för ditt projekt.

Boka ett kostnadsfritt konsultationssamtal med oss idag för att diskutera hur vi kan starta upp eller hjälpa dig att växa och utveckla din närvaro på nätet. Vi ser fram emot att sätta igång ditt projekt och ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Hemsida i WordPress

Webbdesign handlar om känsla och upplevelse. Det handlar om färg, form och struktur och vad man vill förmedla med sin hemsida. Första intrycket är viktigt, och det andra också. Vilken målgrupp är det du eller ni vill nå ut till och hur vill ni att er målgrupp ska uppfatta er?

Ska er hemsida vara stilren och enkel? Eller kaxig och interaktiv? Ska det hända saker i bakgrunden, starka färger, neutrala färger? Hur ser din drömhemsida ut? Vem besöker den? I vilket syfte?

Det är först när vi vet vem vi designar för som vi kan börja med designarbetet och hitta något som passar just er. 

Service & Underhåll

Att underhålla och uppdatera sin webbplats är a och o. Annars blir det lätt så att sökmotorerna glömmer bort din hemsida och då hittar ingen till den utan att söka specifikt på just ditt namn. 

För att lyckas online behöver man synas, vara uppdaterad och intressant. Att fånga en kunds intresse är nämligen bara det första steget. Det andra är att kommunicera till kunden att just er produkt eller tjänster är precis vad dem behöver – så att kunden väljer just er. Det tredje är att hela tiden vara aktiv, optimerad och uppdaterad. Google och andra sökmotorer värderar uppdaterade och aktiva hemsidor med relevant och aktuellt innehåll såsom nya texter, bilder, videor och design. För webben fungerar nämligen så att syns du inte – så finns du inte. 

Självklart hjälper vi er med service och underhåll av hemsidan. 

SEO - För framtiden

Hos Webdevon är SEO mer än bara sökord – det är konsten att placera dig på Googles framsida. Genom skickligt valda sökord och skräddarsydda optimeringsstrategier ser vi till att din webbplats inte bara hittas, utan också föredras. Låt oss förfina din digitala profil så att du toppar sökresultaten och fångar din marknads uppmärksamhet.

Nyheter & blogg

Upptäck de senaste inom webbutveckling och digital marknadsföring på WebDevons blogg. Här får du värdefulla tips och inspiration som kan lyfta din digitala närvaro och även tankar om allt från content till instagram, domäner och cybersäkerhet. 

Shopping Basket

Boka möte med oss