E-handel

En tydlig plan för vad man vill uppnå med sin hemsida är grundläggande för att lyckas. 

Webbdevon bygger din e-handelsbutik

Din dröm – vår expertis. På Webbdevon specialiserar vi oss på att skapa skräddarsydda e-handelslösningar som möter dina unika behov. Vi använder WordPress och WooCommerce, två av de mest kraftfulla och flexibla plattformarna för onlinebutiker, för att bygga en webbplats som inte bara ser bra ut utan också presterar på topp.

Fördelarna med WordPress och WooCommerce

Vad passar dig bäst? WordPress erbjuder en otrolig flexibilitet, medan WooCommerce ger dig de verktyg du behöver för att hantera din butik effektivt. Från produktupplägg till betalningsprocesser och kundhantering, vår expertis säkerställer att din plattform är optimerad för försäljning.

Dropshipping med Amazon, AliExpress, och Printful

Starta enkelt, skala snabbt. Dropshipping är en fantastisk modell för nya entreprenörer eller de som vill utöka sitt sortiment utan att hantera lager. Genom våra integrerade lösningar med ledande leverantörer som Amazon, AliExpress och Printful, kan din butik automatiskt lista produkter, uppdatera lagersaldon och behandla beställningar med minimal insats från din sida.

Samarbeta med de bästa dropshipleverantörerna

Kvalitet och variation. Vi har erfarenhet av att integrera e-handelsbutiker med de bästa dropshipleverantörerna i världen. Oavsett om du säljer kläder från Printful eller elektronik från AliExpress, kan vi hjälpa dig att skapa en enkel och effektiv försäljningsprocess som frigör din tid så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

Du berättar för oss om dina visioner och vi omvandlar dem till verklighet. Kontakta oss idag för att börja resan mot en framgångsrik onlinenärvaro. Oavsett om du är helt ny inom e-handel eller önskar skala upp och expandera så är Webbdevon här för att stödja dig under varje steg på vägen.

Service & Underhåll

Att underhålla och uppdatera sin webbplats är a och o.
Att fånga en kunds intresse är bara första steget. Det andra är att kommunicera till kunden att just er produkt eller tjänster är precis vad dem behöver – så att kunden väljer just er. Dessutom fungerar webben så att syns du inte så finns du inte. 

Google och andra sökmotorer värderar uppdaterade och aktiva hemsidor med relevant och aktuellt innehåll såsom nya texter, bilder, videor och design. För att synas online bör ni därför hålla er hemsida uppdaterad och optimerad.

Självklart hjälper vi er med service och underhåll av hemsidan. 

SEO - För framtiden

Hos Webdevon är SEO mer än bara sökord – det är konsten att placera dig på Googles framsida. Genom skickligt valda sökord och skräddarsydda optimeringsstrategier ser vi till att din webbplats inte bara hittas, utan också föredras. Låt oss optimera din digitala profil så att du toppar sökresultaten och fångar din marknads uppmärksamhet.

Shopping Basket

Boka möte med oss