Marknadsföring

En tydlig plan för vad man vill uppnå med sin hemsida är grundläggande för att lyckas. 

Serviceavtal - Effektiv Marknadsföring

Utan synlighet i den digitala världen är även den bästa tjänsten osedd. Webdevon skapar den dynamik ditt varumärke behöver för att synas och lyckas online. Med serviceavtal som sträcker sig från enstaka inlägg till frekventa kampanjer, erbjuder vi rätt mix av innehåll för att fängsla din publik. Genom att justera frekvens och innehåll efter just dina behov, säkrar vi att varje krona investerad i marknadsföring ger ett optimalt avtryck – och detta till konkurrenskraftiga priser. 

Flexibla marknadsföringspaket utan långa bindningstider.

  • Bas: 2 timmars marknadsföring per månad för 1 750 kr – Idealiskt för små företag som vill öka sin närvaro online.
  • Standard: 4 timmars marknadsföring per månad för 2 950 kr – Perfekt för växande företag som söker att förstärka sin digitala marknadsföringsstrategi.
  • Premium: 6 timmars marknadsföring per månad för 4 200 kr – Vårt mest omfattande paket, designat för företag som är redo att maximera sin potential.

SEO - För framtiden

Hos Webdevon är SEO mer än bara sökord – det är konsten att placera dig på Googles framsida. Genom skickligt valda sökord och skräddarsydda optimeringsstrategier ser vi till att din webbplats inte bara hittas, utan också föredras. Låt oss optimera din digitala profil så att du toppar sökresultaten och fångar din marknads uppmärksamhet.

Där varumärken blir levande

Sociala medier är arenan där varumärken blir mer än logotyper – de blir levande samtal. På Webdevon förstår vi kraften i ett personligt uttryck. Genom att knyta ihop Facebook, Instagram och Google Ads med din unika berättelse, engagerar vi din målgrupp på en djupare nivå. Vi ser till att varje interaktion räknas, varje delning är meningsfull och att dina annonser omvandlar intresse till lojalitet.

Shopping Basket

Boka möte med oss