Serviceavtal

Att regelbundet uppdatera och underhålla sin hemsida är viktigt för att förbättra användarupplevelsen, öka sökmotoroptimeringen, säkerställa säkerheten och visa att företaget är aktivt och relevant. 

Serviceavtal

Att underhålla och uppdatera sin webbplats är a och o.
Att fånga en kunds intresse är bara första steget. Det andra är att kommunicera till kunden att just er produkt eller tjänster är precis vad dem behöver – så att kunden väljer just er. Dessutom fungerar webben så att syns du inte så finns du inte. 

Google och andra sökmotorer värderar uppdaterade och aktiva hemsidor med relevant och aktuellt innehåll såsom nya texter, bilder, videor och design. För att synas online bör ni därför hålla er hemsida uppdaterad och optimerad.

Självklart hjälper vi er med service och underhåll av hemsidan. 

Webdevon erbjuder trygga och generösa serviceavtal som garanterar snabb teknisk support vid behov. Underhållsbehovet för varje webbplats skiljer sig åt. 

Nedan kan du välja den tidspaket som bäst motsvarar dina underhållsbehov. 

Basic

1 450kr / mån
  • 2 h / mån
  • Allmänt underhåll och vidareutveckling av hemsidan

Standard

2 799kr / mån
  • 4 h / mån
  • Allmänt underhåll och vidareutveckling av hemsidan
  • Innehålls-uppdateringar på hemsida och sociala medier

Premium

5 399kr / mån
  • 8 h / mån
  • Allmänt underhåll och vidareutveckling av hemsidan
  • Content-skapande
  • Innehålls-uppdateringar på hemsida och sociala medier
  • Övrigt enligt överenskommelse

Med ett serviceavtal blir du en prioriterad kund och kan alltid kontakta oss och få personlig support om något skulle hända med din hemsida, mail eller annan tjänst du har via WebDevon.

Våra hemsidor är alltid

Mobile Marketing


Mobilanpassade

Ser din sida märklig ut i telefonen eller paddan? Vi hjälper dig att fixa till det. Vi bygger alltid responsiva sidor som är anpassade efter dator, telefon och padda. 

Page Quality


användarvänliga

Vi lyssnar noga och bygger varje sajt från grunden. På så vis matchar hemsidan de behov som finns och dessutom ser vi till att sidan är enkel att navigera. 

Keywords Research


Säkra

Säkra hemsidor och webbutiker är ett måste. 

Technical Support


Enkel att arbeta med

Vi bygger hemsidor som är enkla att sköta om och uppdatera. Designen bygger på funktionalitet och lättbegriplig teknik.

Page Speed


Sökmotoroptimerade

För att lyckas online behöver du synas och hittas av sökmotorer. Vi ser till att din sida eller sajt är SEO anpassad och uppdaterad så att din sida är lätt att hitta både för existerande och nya kunder. 

Link Building


Öppen att bygga vidare på

Allt vi bygger går att vidareutveckla längre fram. Ingenting är fastmonterat eller omöjligt att förändra framöver. Allt är upplåst och vi ger självklart alltid våra kunder full access, till allt.