Hemsida

Webdevon erbjuder ett helhetskoncept och hjälper dig med allt från webbhotell till hemsida.
Vi hjälper dig att bygga upp ditt företag och varumärke online. 

Vi bygger din hemsida

Vi bygger snygga och användarvänliga hemsidor med optimal prestanda och optimering för sökmotorer.

Har du precis startat företag och vill satsa online? Eller vill du uppdatera en gammal hemsida som blivit föråldrad? Vi hjälper dig med allt från domän och webbhotell och bygger en snygg och användarvänlig hemsida som du stolt kan visa upp! 

Vårt mål är att du ska bli nöjd, att hemsidan ska fylla den funktion du behöver samt att dina kunder enkelt ska kunna hitta och använda hemsidan. Dessutom tycker vi att du bara ska behöva satsa på din hemsida en gång. Därför bygger vi alltid snygga hemsidor som kan vidareutvecklas i takt med att din verksamhet utvecklas. 

En väldesignad, snabbt laddande, responsiv startsida som har alla tekniska möjligheter för bra SEO är saker vi tar för givet. Den intressanta delen är resultatet.

Vi erbjuder ett säkert och GDPR-anpassat webbhotell, bygger en användarvänlig hemsida och utformar designen enligt de mål vi har satt upp tillsammans med dig!

Vi ökar aktiviteten och synligheten online samt företagets resultat, såsom högre försäljningssiffror eller andra mål inom affärsverksamheten för företag och organisationer genom att:

 1. Ställa frågor, lyssna och tillsammans definiera vilka mål du har  med den nya webbplatsen.
 2. Utforma en webbstrategi enligt din målgrupp och de affärsmål vi satt upp.
 3. Mäta, analysera och följa upp resultat efter lansering.

Läs mer om: 

webdevon webbyrå, snygg billig hemsida, hemsida företag, snabb hemsida, webbyrå uppsala

Bra från grunden

Webben idag handlar om så mycket mer än att bara finnas online. Ett företag måste sticka ut i mängden, en hemsida måste vara uppdaterad, användarvänlig, mobilanpassad och enkel att hitta.

Dessutom måste hemsidans innehåll vara anpassat efter företagets målgrupp och besökare. En tydlig plan för vad man vill uppnå med sin webbplats/hemsida är grundläggande för att lyckas. 

Det finns många övergivna hemsidor som inte uppdateras, inte har några besökare och som kostat företaget mer än vad den har varit till nytta. Det vill vi undvika.

Med en tydlig webbstrategi sparar vi både tid och resurser eftersom vi kan göra rätt från början och du kan få ut det mesta av din webbsatsning. 

Läs mer om: 

webdevon webbyrå, snygg billig hemsida, hemsida företag, snabb hemsida, webbyrå uppsala

En webbdesign som sticker ut från mängden och fångar dina besökares intresse är en bra början. Att övertyga din kunder att just din produkt eller tjänst passar dem perfekt, det är vår utmaning! 

Hemsida onepage

5000kr / ex. moms
 • Domän med SSL 1 år
 • Webbhosting standard 1 år
 • One-page hemsida
 • Content 500-700 ord
 • Foto/bild till sidan
 • Projektet påbörjas inom 1 vecka

Hemsida projekt

Enligt offert / ex. moms
 • Domän med SSL 1 år
 • Webbhosting 1 år
 • Komplett hemsida
 • Content
 • Foto/bild till varje sida
 • Projektet påbörjas enligt överenskommelse

Trött på flera fakturor och leverantörer?

Beställ vårt allt-i-ett abonnemang

I vårt allt-i-ett abonnemang ingår domän, hosting, hemsida och service/underhåll. Du betalar 2500 kr ex. moms måndadsvis, bindningstid 12 månader. Beställ direkt via vår hostingplattform Skapawebb.se 

Våra hemsidor är alltid

Mobile Marketing


Mobilanpassade

Ser din sida märklig ut i telefonen eller paddan? Vi hjälper dig att fixa till det. Vi bygger alltid responsiva sidor som är anpassade efter dator, telefon och padda. 

Page Quality


användarvänliga

Vi lyssnar noga och bygger varje sajt från grunden. På så vis matchar hemsidan de behov som finns och dessutom ser vi till att sidan är enkel att navigera. 

Keywords Research


Säkra

Säkra hemsidor och webbutiker är ett måste. 

Technical Support


Enkel att arbeta med

Vi bygger hemsidor som är enkla att sköta om och uppdatera. Designen bygger på funktionalitet och lättbegriplig teknik.

Page Speed


Sökmotoroptimerade

För att lyckas online behöver du synas och hittas av sökmotorer. Vi ser till att din sida eller sajt är SEO anpassad och uppdaterad så att din sida är lätt att hitta både för existerande och nya kunder. 

Link Building


Öppen att bygga vidare på

Allt vi bygger går att vidareutveckla längre fram. Ingenting är fastmonterat eller omöjligt att förändra framöver. Allt är upplåst och vi ger självklart alltid våra kunder full access, till allt.