Skip to content

Webbhotell

Webdevon erbjuder ett helhetskoncept och hjälper dig med allt från webbhotell till hemsida.
Vi hjälper dig att bygga upp ditt företag och varumärke online. 

Vårt webbhotell är säkert, snabbt och prisvärt. Genom vår egen kundpanel kan du och vi enkelt hantera och administrera våra kunders webbplatser, domäner och andra tilläggstjänster. 

Genom att använda oss av vårt eget webbhotell kan vi arbeta snabbare och mer effektivt, samtidigt som vi kan erbjuda en hög nivå av säkerhet och tillförlitlighet till våra kunder.

Dessutom ger det oss möjlighet att erbjuda avancerade funktioner såsom e-posthantering, statistik och säkerhetskopiering, vilket gör det till ett utmärkt val för våra webbplatser.

  1. Enkelt att använda: Plesk är ett verktyg som är lätt att använda och navigera, även för personer som inte har teknisk erfarenhet. Det finns en intuitiv gränssnitt och en mängd olika verktyg och funktioner som kan underlätta för din kund att hantera sin webbplats.

  2. Flera funktioner: Plesk erbjuder en mängd olika funktioner som kan underlätta för din kund att administrera sin webbplats, såsom möjlighet att skapa e-postkonton, säkerhetskopiera sin webbplats och se statistik.

  3. Säkerhet: Plesk har olika säkerhetsfunktioner som kan skydda din kunds webbplats mot skadlig kod och DDOS-attacker, samt erbjuder regelbundna säkerhetskopieringar för att skydda webbplatsen och dess data.

  4. Bra prestanda: Plesk har bra prestanda och ser till att din kunds webbplats laddar snabbt, vilket är viktigt för användarupplevelsen och för sökmotoroptimeringen.

Standard

89kr / mån
  • On-click WordPress installation
  • 40 000MB Trafik
  • 40 000MB Utrymme
  • Gratis SSL inkluderad
  • Dagliga säkerhetskopior
  • System för e-postkontroll

Är ni redo att öka er försäljning på nätet?

Fyll i era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så fort vi kan.