Webbutik

Om du vill starta en egen webbutik men inte riktigt vet hur du ska göra, då kan Webdevon hjälpa dig.

Vi bygger din webbutik

Är du intresserad av att starta en egen webbutik men osäker på hur du ska göra, då kan vi hjälpa dig!

Vi erbjuder tjänsten att bygga din webbutik från grunden. Vi tar hand om allt från design och layout till integrering av betalningsmetoder och hantering av beställningar.

På så sätt kan du fokusera på att marknadsföra och sälja dina produkter, medan vi sköter tekniska detaljer och ser till att din butik fungerar smidigt.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att starta din egen webbutik och ta ditt företag till nästa nivå!

Previous slide
Next slide

Det är viktigt med

  1. Utmärkt användarvänlighet
    Det är viktigt att se till att din webbutik är lätt att använda för kunderna. Detta inkluderar enkel navigering, tydlig struktur och bra sökfunktioner för att hjälpa kunderna hitta det de söker.

  2. Snabb och säker kassaprocess
    En enkel och säker kassaprocess är viktig för att göra det enkelt för kunderna att genomföra sina inköp.

  3. Marknadsföring och försäljning
    Det är viktigt att ha en bra strategi för marknadsföring och försäljning för att nå ut till din målgrupp och öka försäljningen. Detta kan innebära att använda sociala medier, e-postmarknadsföring och andra verktyg för att locka till inköp.

Bygga upp en webbutik?

Att starta, bygga och driva en webbutik är en spännande resa som kräver planering och engagemang. Först och främst är det viktigt att göra en noggrann marknadsundersökning för att identifiera målgrupp och konkurrenter. Därefter behöver du välja en pålitlig e-handelsplattform och skapa en attraktiv och användarvänlig webbdesign. 

Integrera säkerhetsfunktioner som SSL-certifikat och välj en pålitlig betalningsgateway för att säkra kundtransaktioner. Var aktiv i marknadsföring och använd sociala medier för att nå ut till potentiella kunder. Glöm inte att övervaka försäljning och kundfeedback för att ständigt förbättra och växa din webbutik.

WooCommerce eller Shopify?

WooCommerce är ett plugin för WordPress som ger dig möjlighet att anpassa din butik precis som du vill, medan Shopify är en tjänst som tar hand om hosting och säkerhet åt dig. 

Vi hjälper dig att välja det verktyg som passar bäst för dina behov, och guidar dig genom processen att bygga och driva din webbutik. Kontakta oss idag för att få hjälp med att starta din egen webbutik!

Självklart är våra hemsidor och webbutiker alltid

Mobile Marketing


Mobilanpassade

Ser din sida märklig ut i telefonen eller paddan? Vi hjälper dig att fixa till det. Vi bygger alltid responsiva sidor som är anpassade efter dator, telefon och padda. 

Page Quality


användarvänliga

Vi lyssnar noga och bygger varje sajt från grunden. På så vis matchar hemsidan de behov som finns och dessutom ser vi till att sidan är enkel att navigera. 

Keywords Research


Säkra

Säkra hemsidor och webbutiker är ett måste. 

Technical Support


Enkel att arbeta med

Vi bygger hemsidor som är enkla att sköta om och uppdatera. Designen bygger på funktionalitet och lättbegriplig teknik.

Page Speed


Sökmotoroptimerade

För att lyckas online behöver du synas och hittas av sökmotorer. Vi ser till att din sida eller sajt är SEO anpassad och uppdaterad så att din sida är lätt att hitta både för existerande och nya kunder. 

Link Building


Öppen att bygga vidare på

Allt vi bygger går att vidareutveckla längre fram. Ingenting är fastmonterat eller omöjligt att förändra framöver. Allt är upplåst och vi ger självklart alltid våra kunder full access, till allt.